DGR-Virtuaaliset koulutukset Turvatietoisuus koulutus Turvatarkastus Lentorahdin turvavastaava

DGR-Virtuaaliset koulutukset

Turvatietoisuus koulutus

Turvatarkastus

Finsecpro on ilmailuviranomaisen (Traficom) hyväksymä lentoliikenteen turvatarkastajien koulutusorganisaatio, joka tarjoaa turvatarkastuskoulutusta Euroopan unionin asetusten sekä kansallisten viranomaisvaatimusten mukaisesti.

Lentorahdin turvavastaava

EU:n vaatimukset ovat muuttuneet lentorahdin turvatun ketjun osalta. Suomen Turvaprojektit Oy järjestää turva-asioista vastaaville EU:n vaatimuksen mukaista Trafin hyväksymää turvapäällikön koulutusta.

Suomen Turvaprojektit - Finsecpro

Turvallisuus, tehokkuus, luotettavuus


Suomen Turvaprojektit Oy (Finsecpro) on vuonna 1994 perustettu turvatarkastuskoulutuksiin, DGR-koulutuksiin ja turvatarkastuksen testaamiseen tarkoitettujen tuotteiden valmistamiseen ja myyntiin erikoistunut yritys.

Suomen Turvaprojektit on palveluntarjonnaltaan ainutlaatuinen yhteistyökumppani, jonka toimintaa ohjaavat asiantuntijuuden, kustannustehokkuuden ja joustavuuden periaatteet.
 
Henkilöstömme koostuu alan ammattilaisista, joilla on laaja kotimainen ja kansainvälinen kokemus siviili- ja viranomaispuolelta.
 
Yrityksen toiminnan perustana on tehokas sekä viranomaishyväksytetty koulutus, jonka tavoitteena on antaa asiakkaille tarkoitukseen sopiva, ajantasainen ja tarvittaessa räätälöity palvelukokonaisuus.
 
Tuotamme palveluita yrityksille, julkishallinnolle, varustamoille, turvallisuusalan yrityksille, lentoyhtiöille sekä lentoasemille kotimaassa ja ulkomailla.
 
Olemme myös vaarallisten aineiden ilmakuljetuksen asiantuntijaorganisaatio DGM Finland.
DGM Finland tarjoaa vaarallisten aineiden käsittelyyn ja kuljetukseen liittyviä asiantuntijapalveluita kuten koulutusta, lähettämistä ja pakkaamista. DGM Finland on kansainvälisen ilmakuljetusjärjestö IATA:n hyväksymä CBTA Provider. Tämä tarkoittaa, että tarjoamamme DGR-koulutukset ovat IATA:n tarkastamia ja hyväksymiä. DGR-koulutuksistamme voikin saada kansainvälisesti hyväksytyn IATA:n koulutustodistuksen.
 
Suomen Turvaprojektit Oy tekee yhteistyötä suurimpien turvalaitevalmistajien ja maahantuojien kanssa. Yritys on myös maahantuojien hyväksymä ja suosittelema koulutusorganisaatio.
 

Litium-akkujen kuljetus

images/new finsecpro/dgrfi.jpg

Kuljetuksissa sattuneiden vaara- ja onnettomuustilanteiden johdosta ovat kansainväliset määräykset koskien litium-akkujen ja -paristojen ilmakuljetusmääräyksiä kiristyneet jatkuvasti.

Lisätietoja

Finsecprostore.com

images/finsecpro-store.jpg

Turvatarkastaja

images/new finsecpro/turvatarkastaja8.jpg

Turvatarkastaja.fi -sivuston tarkoituksena on antaa vastauksia turvatarkastuksiin liittyviin yleisiin kysymyksiin.

Lisätietoja

Postitiosoite

Suomen Turvaprojektit Oy
Rajavoudinkuja 5
01740 Vantaa
info ( ) finsecpro.com

 

Lataa kartta täältä.

 

Verkkolaskuosoitteemme:

Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus:

003709919726

Välittäjätunnus (Apix Messaging Oy): 

003723327487 

Y-tunnus: 0991972-6

 

Tiedustelut

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Please confirm that you are not a script by entering the letters from the image.
HighSkill kotisivupalvelut